Statoil arr. «Supplier Day» den 07.juni  kl. 08:30 – 12:00 ,der Petro Arctic er tilrettelegger for arr.

http://petroarctic.no/nyheter-arrangement/nyhetsarkiv/news/2017/05/05/Statoil-inviterer-til-leverandordag-i-Sandnessjoen/

 

 Det blir båttur uti øyrike og vi går i land og spiser middag som er mat fra havet.

Det er bar ombord i båten.

Årets prosjektkomité

 

Geir Seljeseth, , Rådgiver / samfunnskontakt, Norsk Olje og gass
Geir Seljeseth, rådgiver / samfunnskontakt, Norsk Olje og gass

Geir Seljeseth er samfunnskontakt i Norsk olje og gass med arbeidssted Tromsø. Seljeseth er første ansatte i Norsk olje og gass utenfor Stavanger og Oslo. Han er tidligere journalist i avisa Nordlys. Seljeseth jobber mye med politiske forhold knyttet til Nordområdene, Barentshavet og norsk politikk.

 

 

 

 

 

 

 

Sissel Hesjedal, daglig leder Helgeland Regionråd
Sissel Hesjedal,     daglig leder Helgeland Regionråd

Helgeland Regionråd består av kommunene Rødøy, Træna, Herøy, Dønna, Alstahaug, Leirfjord og Vefsn. Regionrådet er et politisk samarbeidsorgan for kommunene i saker av felles interesse og betydning for regionen. Regionrådet engasjerer seg bredt i forhold til utvikling. Rådets sekretariat er lokalisert i Sandnessjøen, og ledes av daglig leder Sissel Hesjedal.

 

 

 

 

 

Bård Anders Langø, Ordfører i Alstahaug kommune

 

 

Bård Anders Langø er norsk lokalpolitiker for Arbeiderpartiet. Etter kommunevalget 2011 ble han valgt til ordfører i Alstahaug i Nordland. Han hadde da vært medlem av kommunestyret siden 2007.

 

Bård Anders Langø,

0rdfører i Alstahaug kommune

 

 

Kjell Giæver, leder Petro Arctics kontor i Bodø
Kjell Giæver, leder Petro Arctics kontor i Bodø

Kjell Giæver er direktør i Petro Arctic og blant debattlederne under Olje og- gasskonferansen 2015. Petro Arctic er leverandørnettverk for petroleumsvirksomheten i nord.  Nettverket har samarbeidsavtaler med oljeselskapene som har felt i drift eller under utvikling i Norskehavet Nord og Barentshavet.

 

 

 

 

 

Eivind Thorbjørnsen, daglig leder Sandnessjøen, BP Norge
Eivind Thorbjørnsen, daglig leder Sandnessjøen, BP Norge

Eivind Thorbjørnsen er plassjef i Sandnessjøen for BP Norge. BP Norge driver fem felt på norsk kontinentalsokkel. Skarv kom i produksjon i desember 2012, og nye Valhall i januar 2013.

 

 

 

 

 

 

 

 

Mariann Kristin Bakken, Seniorrådgiver NFK
Mariann Kristin Bakken, Seniorrådgiver NFK

Mariann Kristin Bakken er seniorrådgiver for
Næring og regional utvikling i Nordland Fylkeskommune.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kjell Magne Tysnes Logistikkleder, Sandessjøen Statoil ASA
Kjell Magne Tysnes Logistikkleder, Sandnessjøen Statoil ASA

Kjell Magne Tysnes er Leader Supply Chain management for Statoil ASA i Sandnessjøen og Harstad. Tysnes begynte å jobbe i Statoil i 1997. Før han begynte å jobbe for Statoil jobbet han bla. som Project manager hos KOS (Kongsberg Offshore) og Senior Marin Engineer in Norwegian Contractors.

 

 

 

 

 

 

 

 

Andreas I til nettsidaAndreas Inselseth jobber i Kunnskapsparken Helgeland og er prosjektleder for Olje- og gassklynge Helgeland. Han er utdannet Sivilingeniør innenfor Geofag og Petroleumsteknologi ved NTNU i Trondheim og har tidligere arbeidet med bore- og brønnprosjekter i Statoil. Andreas er Petro Arctic sin representant på Helgeland.

 

 

 

Andreas Inselseth

Prosjektleder

Kunnskapsparken Helgeland AS

 

 

 

 

 

 

 

Facebook_170x90